06-24252227 info@hidtv.nl

Over HiD

Vanaf januari 2013 verzorgt Den Haag Media producties tv-uitzendingen ten bate van de Surinaams Hindustaanse gemeenschap in Nederland. De programma’s van HiD TV brengen nieuws, interviews, reportages, informatie, documentaires, muziek en shows uit Nederland en Suriname. Binnen de jaren van haar bestaan is HiD TV niet de oudste maar zeker wel de grootste en populairste Surinaams Hindustaanse (migranten) TV omroep van Nederland! Met meer dan 1 miljoen views op YouTube en ruim 8000 Facebook vrienden zijn wij het meest bekeken Hindustaanse medium op alle social media platforms en in de regio’s groot Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Ook in Suriname hebben wij middels een landelijke dekking een grote kijkdichtheid via diverse tv kanalen.

Onze tv uitzendingen trekken wekelijks gemiddeld 250.000 kijkers. Onderzoek heeft uitgewezen dat diverse culturen en doelgroepen wekelijks naar onze programma’s kijken.

HiD TV is officieel mediapartner van een groot aantal concerten, festivals en maatschappelijke projecten die plaatsvinden binnen de Surinaams Hindustaanse diaspora groep. Wij zijn continu bezig om onze naamsbekendheid te vergroten onder het publiek. Kijk voor actuele updates op onze facebook pagina www.facebook.com/hidtv of kijk onze afleveringen na via www.youtube.com/hidtelevisie. Algemene informatie vindt u hier op www.hidtv.nl of www.hidtv.sr

HiD TV.. wij maken het verschil!