Het Bereik

Steden

DEN HAAG

HiD TV is elke woensdag vanaf 19.00 uur te zien en wordt in Den Haag uitgezonden via Den Haag TV, het tv-station van stadsomroep Den Haag.Met Den Haag TV is er een bereik van ruim 1,6 miljoen mensen in de regio groot Den Haag. Het programma wordt 16 x per week en 64 x per maand uitgezonden.

ROTTERDAM

HiD TV is elke vrijdag vanaf 18.30 uur te zien en wordt in Rotterdam uitgezonden via
OPEN Rotterdam Podium TV. Met dit kanaal is er een bereik van +/- 600.000 mensen
in de regio groot Rotterdam. Het programma wordt 22 x per week en 88 x per maand uitgezonden.

AMSTERDAM

HiD TV is elke donderdag om 19.30 uur, en elke maandag om 19.00 uur te zien en wordt in Amsterdam uitgezonden via de Publieke Omroep Amsterdam kanaal Salto 2. Met dit kanaal is er een bereik van ruim 1,4 miljoen mensen in de regio groot Amsterdam. Het programma wordt 4 x per week en 16 x per maand uitgezonden.

UTRECHT

HiD TV is elke zondag om 12.30 uur te zien en wordt in de provincie Utrecht uitgezonden via RTV Utrecht op het UStad kanaal ( Ziggo kanaal 40 ). Met dit kanaal is er een bereik van ruim 450.000 mensen in de provincie Utrecht. Het programma wordt 1 x per week en 4 x per maand uitgezonden.

 

 

SURINAME

In Suriname worden de programma’s van HiD TV elke zondag om 21.00 uur uitgezonden via het tv-kanaal van Trishul Broadcasting Network (TBN) – kanaal 20. Het programma wordt meerdere keren per week herhaald.

INTERNET

Na de uitzending op tv kunnen de programma’s via het internet opnieuw wereldwijd bekeken worden. Abonneert u zich op ons YouTube kanaal en volg alle updates en uitzendingen van HiD TV.

Ga naar www.youtube.com/hidtelevisie en kijk mee!

KIJKCIJFERS

Per 15 maart 2015 is het potentiële kijkersbereik van HiD TV in Nederland is 4.1 miljoen mensen.